Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

karınin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çallıkışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izlem kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sahip olmak önemlidir.

Metanet açısından, Z tipi yangın merdivenleri ekseri yangına, korozyona ve albeni koşullarına dayanıklı çelik veya kızılüminyum kabil dek malzemelerden yapılır.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Hayati örutubet haiz bu konuda kapı arayan alıcılar adi kapı sattığını iddia eden kişilerle içinlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da hail olamayacaktır.

çoğunlukla yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, akse anlarında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Yangın bapsı kesinlikle bakım mimarilmalıdır? Yangın kapıları düzgün hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının işlevselliğini ve yangın dayanıklılığını tedarik etmek muhtevain önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin stabil olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin mesabesinde bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çdüzenıştığının kontrol edilmesini muhtevaerir. Antrparantez, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve meslekaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir kanatının vazıh olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda yaşama zayiatının olma ihtimali önemli oranda düşmektedir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı aklı başında sağlamlayacak şekilde takılması gereken Yangın Merdiveni Kapısı parçadır.

İşaretlendirmeler: Acil durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı çalışmaaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” tasarsı mevcut baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani vüruten vakalar sonrasında insanlar ürkü olur ve bulundukları alanı bırakma eylemek ister. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle basitçe kullanıma mevla olan baplar yardımıyla insanların panik durumu azalır ve emin çıkış sağlanır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ayrıca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara ağırbaşlı suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kıymettar bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Report this wiki page